Баскитаристът на Ку-ку бенд Георги Милчев-Годжи, който в началото на

...
Баскитаристът на Ку-ку бенд Георги Милчев-Годжи, който в началото на
Коментари Харесай

Заради този проблем с Георги Милчев – Годжи, приятелката му родила преждевременно! Милчев пада от ефир чак до…

Баскитаристът на „ Ку-ку бенд ” Георги Милчев-Годжи, който при започване на декември си счупи подло левия крайник и слезе от екран, ще е в болнични още дълго. Музикантът е получил 2 месеца отпуск от докторите си и ще се завърне в „ Шоуто на Слави ” чак през февруари.

В момента басистът от Криводол се придвижва с патерици. С помощните средства той пристигна и на изписването на третото си дете – щерката Цвета , която се появи на бял свят на 16 декември.

Малката хубавица е плод на любовта на Годжи с русокосата Надежда. 25-годишната другарка на Милчев роди бебето им 13 дни преди термина си, защото случаят с обичания мъж й сътвори доста мощни безредици.

Припомняме, че китаристът счупи крайници си, откакто се подхлъзна и падна на замръзнал тротоар в Плевен. В болничното заведение, в която наместиха и гипсираха потрошената кост, настояха съратникът на Слави Трифонов да употребява инвалидна количка до края на лекуването си, само че пациентът отхвърли.

Докато Годжи отсъства от вечерното шоу на Би Ти Ви, мястото му в оркестъра е заето от Иван Стоянов . Според осведомени Дългия не дава напън на Милчев да се връща на работа, желае той добре да се погрижи за здравето си.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР