Баскетболният шампион на България при мъжете Балкан Ботевград обяви, че

...
Баскетболният шампион на България при мъжете Балкан Ботевград обяви, че
Коментари Харесай

Балкан уволни треньора

Баскетболният първенец на България при мъжете Балкан Ботевград разгласи, че се разделя със старши треньора Петър Златанович, а постът ще бъде ангажиран от основния треньор в школата на клуба Небойша Кнежевич.

Отборът на Балкан претърпя проваляне от Черно море Тича с 81:89 при гостуването си във Варна в петък вечер в среща от 14-ия кръг на Националната баскетболна лига. Загубата бе шеста за ботевградчани от началото на сезона в българското състезание.

" Уважаеми спортни другари,

Обявяваме публично, че от през днешния ден управлението на мъжкия тим на Балкан ще бъде поето от господин Небойша Кнежевич - основен треньор на школата на клуба. Това е решение за едно ново начало, с което сме уверени, че ще продължим триумфите на нашия тим ", написаха от формалният уеб страница на Балкан.

" Искаме да изразим нашата признателност към господин Петър Златанович, който с безспорен възторг и професионализъм способства доста за развиването и триумфите на Балкан. В тандем със старши треньора Небойша Видич, господин Златанович взаимно завоюва две шампионски трофеи, утвърждавайки се като неизменима част от нашата история. Неговите достижения като старши треньор в тандем с Йован Попович и Преслав Пешев, доведоха тима до още една шампионска купа.

С най-искрени пожелания за триумф в бъдещите му инициативи, ние изпращаме господин Златанович и му благодарим за невероятна отдаденост и принос към развиването на нашия тим.

Г-н Небойша Кнежевич ще продължи работата си като старши треньор, подсилен от асистент треньора Васил Христов. Уверени сме, че този нов тандем ще продължи да въодушевява и възпитава бъдещите звезди на баскетбола със своята пристрастеност и опит ", прибавиха още от лагера на ботевградчани.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР