Баскетболният ни национал Павлин Иванов говори след първата тренировка на

...
Баскетболният ни национал Павлин Иванов говори след първата тренировка на
Коментари Харесай

Павлин Иванов: Везенков е 85% от отбора

Баскетболният ни национал Павлин Иванов приказва след първата подготовка на българския тим. Момчетата на Росен Барчовски се готвят за европейските квалификации против Швеция и Германия, като първият от двата мача е на 22-и февруари.

" Позитивен и стимулиран съм. Дай Боже да победим един от двата тима. Ние си мислехме, че Швеция са като нас, само че те имат 5-6 момчета, които играят в първа лига на Испания. Вие сами си правете заключения какъв брой са съществени ", показа Иванов.

" Не желая да мисля за европейско, дано мислим мач за мач. Сега се концентрираме напълно върху Швеция, след това Германия. Нека забележим по какъв начин ще се случат нещата и ще си вършим сметки ", добави той.

След това баскетболистът приказва и за отсъствието на Александър Везенков: " Липсата на Везенков няма смисъл да я разясняваме, той е 85% от тима, няма какво да кажа. Това че Коди идва е добре нас. Хареса ми, че беше много позитивен и стимулиран, желае и той да се класираме. Ще дадем всичко от  себе си "

" Имам простуда и навехнат гален, само че нищо съществено. Общо взето ми няма нищо, всичко ще е наред. Надявам се хората да изпълнят залата, много хора ми писаха, уповавам се на цялостна зала. Да, Везенков го няма, само че имаме Коди-Милър, ще е хубаво почитателите да гледат състезател от такова равнище ", добави още националът ни.

" Важно е да сме колектив, да се поддържаме. Ясно е, че тяхната класа е по-висока. Мисля, че може да компенсираме с нападателна игра в нахлуване ", приключи Павлин Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР