Баскетболният национал Георги Боянов каза, че всички в отбора на

...
Баскетболният национал Георги Боянов каза, че всички в отбора на
Коментари Харесай

Георги Боянов: Всички се борихме за България, за нашата родина

Баскетболният национал Георги Боянов сподели, че всички в тима на България са извънредно щастливи след успеха над настоящия международен първенец Германия с 67:62 в квалификационен мач за Евробаскет 2025.

" Щастливи сме. Мисля, че даже да не осъзнаваме какво сме създали поради страсти и адреналина, би трябвало да кажа, че всички момчета и щабът се борихме за България, за нашата татковина. Направихме в действителност страховит мач и показахме тази българска сила и неотстъпчивост, която би трябвало да демонстрираме. Благодарни сме на публиката, тъй като те през днешния ден доста ни помогнаха. В сложните моменти, които имахме, даже се случи да ни поведат много пъти, те просто ни дадоха мощ ", разяснява Боянов.

" Много съм признателен, тъй като това нямаше да се случи. Мисля, че ги бихме с повече сила, по-голямо предпочитание и това, че излязохме на живот и гибел действително. Напрежението го има, само че въпреки всичко те са международните първенци и може би напрежението беше една сила повече върху тях ", сподели още националът.

" Трябва да играем всеки мач по този метод. Ако играем по този метод, каквото се случи, всички ще бъдат удовлетворени. Не мисля, че мачът с Швеция ни е повлиял, просто през днешния ден мотивацията и силата бяха по-различни. Играхме заедно и зарадвахме всички българи ", безапелационен бе Георги Боянов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР