Баскетболният гранд Левски Лукойл публикува изискванията, според които ще се

...
Баскетболният гранд Левски Лукойл публикува изискванията, според които ще се
Коментари Харесай

Левски Лукойл публикува изискванията за зрители за неделния мач с Академик

Баскетболният гранд Левски Лукойл разгласява условията, съгласно които ще се позволяват фенове за неделния мач на отбора против Академик (Пловдив) в зала " Триадица ". Ето какво гласи обявата на " сините " в формалната им страница в обществената мрежа " Facebook ":

" Приятели, както знаете, тази неделя (26.10) най-сетне още веднъж ще играем формален мач като домакини! От 17:00 часа в зала " Триадица " наш противник ще бъде Академик Бултекс, а срещата е от 3 кръг на Национална Баскетболна Лига / National Basketball League. Целта ни е ясна: трета поредна победа!

Във връзка с идния дуел сме длъжни да ви съобщим следното: всеки наш мач занапред нататък ще минава съгласно всички условия на РЗИ, Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта в условия на пандемията от COVID-19.

В залата ще влизат единствено лица, които са здрави и с носещи вярно защитна маска върху лицата. На входовете ще бъде реализиран акуратен и засилен пропусквателен режим, ще има стюарди, които ще мерят температурата на искащите да влязат и да гледат онлайн.

Молим ви да не се струпвате при влизане и при излизане от залата, а в трибуните да спазвате наложителната отдалеченост от 1,5-2,0 метра едни от други! Молим ви да не сваляте маските до овакантяване на зала " Триадица ".

Цените на билетите са 5 лв..

Умоляваме ви да бъдем дружно виновни, както към своето здраве, по този начин и към здравето на баскетболисти, треньори, съдии, длъжностни лица и всички присъстващи. Нека съблюдаваме без компромис условията и да се опитаме да си помогнем в миг, в който повече от всеки път е значимо да следваме разпоредбите, да бъдем дисциплинирани и деликатни! ", написаха от Левски Лукойл.
 Александър Милов пред ТОПСПОРТ: Най-щастливите ми години са в Академик
Александър Милов пред ТОПСПОРТ: Най-щастливите ми години са в Академик

" Идол ми е Йохан Кройф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР