Баскетболната общност у нас продължава да скърби за Симеон Варчев,

...
Баскетболната общност у нас продължава да скърби за Симеон Варчев,
Коментари Харесай

Роберт Гергов: Бях впечатлен от професионализма на Варчев

Баскетболната общественост у нас продължава да скърби за Симеон Варчев, който напусна този свят в понеделник. Какъв беше именитият треньор като човек си спомни и президентът на ЦСКА Роберт Гергов, който имаше опция да играе под управлението на Варчев в мъжкия народен тим.

„ В подобен миг мъчно се намират думи. В националния тим ми е бил треньор много време, взели участие сме на европейски шампионати с него. Моите усещания са, че беше огромен експерт. Държеше на детайла и доста изискваше от нас “, показа Гергов пред.

„ И да сме имали някакви пререкания, сме ги преодолявали и то по негова самодейност. Той ми предложи да играя на европейското в главния състав, а не да търсим други неща отвън професионализма, което доста ме впечатли. Абсолютно си удържа на думата и каквото се разбрахме, се получи “, добави той.

„ Като имаш цел, би трябвало да я гониш и да не обръщаш внимание на маловажните неща и страстите. Винаги съм имал най-хубави професионални връзки с него и съм впечатлен точно от професионализма му. Имахме цел, която преследвахме – да се класираме на европейско и го направихме. Съболезнования от нашия клуб на околните му “, сподели още Гергов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР