Баскетболистите от школата на Академик Бултекс 99 се представиха отлично

...
Баскетболистите от школата на Академик Бултекс 99 се представиха отлично
Коментари Харесай

Децата на Академик Бултекс 99 със злато и бронз от Сараево

Баскетболистите от школата на Академик Бултекс 99 се показаха чудесно на интернационалния шампионат за деца и юноши в Сараево „ Баскет Къп “. Пловдивският клуб бе показан от три свои тимове за момчета (U12, U14 и U16), които завоюваха злато, бронз и шесто място в класирането. В конкуренцията участаха отбори от от Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия, Словения, Турция и Италия.

Водени от Йордан Иванов 16-годишните момчета на Академик Бултекс 99 безапелационно сграбчиха купата в своята възрастова група, откакто завоюваха и шестте си мача. На финала те надиграха словенския Сенсур с 46:19.

Георги Инджов стана MVP, а най-резултатен с 13 точки бе ТеодорНеделчев, който се отличи със 100-процеттова успеваемост – 5/5 в стрелбата за 2 точки и 1/1 на тройката.

Най-малките баскетболисти на Академик Бултекс 99 с треньор Вангел Илиев, завоюваха бронзовите медали в своята възраст, откакто записаха общо шест победи и две загуби.

Същият актив имаха и 14-годишни очаквания на пловдивския клуб, също водени от Йордан Иванов, които останаха на влиятелното шесто място в класирането.

С групата бе и наставникът на юношите старша възраст Стоян Татаров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР