Баскетболистите на Берое направиха късно снощи първа тренировка в реновираната

...
Баскетболистите на Берое направиха късно снощи първа тренировка в реновираната
Коментари Харесай

Берое с първа тренировка в обновената си зала

Баскетболистите на Берое направиха късно нощес първа подготовка в реновираната общинска зала „ Стара Загора “, оповестяват от клуба на формалната си страница. Спортното оборудване посрещна носителите на Купата и Суперкупата на България с напълно реновирано подово покритие, нови съблекални, ремонтиран покрив, чисто нови баскетболни кошове. Ремонтните действия стартираха още през юли, стихия в Стара Загора обаче повреди покрива и докара до удължаването им.

„ Благодарности на цялото управление на община Стара Загора, на кмета Живко Тодоров, на заместител кмета Красимира Чахова и на хората от компаниите, ангажирани с ремонтните действия. Работата бе много, тъй като трябваше да се ремонтират и трибуните, с цел да се спазят условията на европейската баскетболна федерация. Допълнително се появиха проблемите с покрива и прогнозите за периодите, в които да завърши реновирането на залата бяха неподходящи. Всички обаче поставиха много старания, с цел да можем да изиграем първия си домашен мач от Европа в личната си зала “, разясниха от управлението на баскетболния клуб.

Тази вечер изискванията в залата ще ревизират и играчите на белгийския Монс. Тимът е противник на Берое във втория квалификационен кръг на шампионата за Купата на ФИБА Европа.. Първата среща преди седмица в Белгия приключи с триумф за Монс с 88:69.

Реваншът е на следващия ден вечер от 18,30 часа в общинската спортна зала „ Стара Загора “. За да продължи напред Берое се нуждае от триумф с над 19 точки. В отбора няма здравословни проблеми и наставникът Любо Минчев и неговият помощник Явор Аспарухов ще разчитат на всички състезатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР