Бащата ще бъде привлечен като обвиняем и ще бъде разпитан

...
Бащата ще бъде привлечен като обвиняем и ще бъде разпитан
Коментари Харесай

Случаят Се Заплита! Вижте Какво Е Направил Викторио Преди Да Убие Жена Си И Дъщеря Си!

Бащата ще бъде притеглен като обвинен и ще бъде разпитан сега, в който това е допустимо от здравна позиция. Ще бъде поискана най-тежката мярка за неотклонение и Александров ще бъде изместен в друго лечебно заведение. Взета му е кръвна проба, резултатът към момента не е подготвен.

По думите на Ивайло Иванов, след първите изгледани видеозаписи от камери в региона на блока на ул. " Бели Дунав " е станало ясно, че 23-годишната Дарина Министерска може би е била убита още към обяд през вчерашния ден. Камерите са снимали по какъв начин първо Викторио влиза в блока, а след няколко минути излиза тичайки с момиченцето на ръце.

Тялото на младата жена е намерено от нейната майка, която към 17.20 часа е отишла в жилището, тъй като не е имала връзка с щерка си по телефона. След като е позвънила на входната врата и никой не е отворил, майката е извикала ключар. При влизането е открита мъртвата Дарина с две прострелни рани. Едногодишната Никол не е била там. Около 18.30 ч. е подаден сигнал в полицията и е почнало издирването на бащата и детето. В търсенето бил мобилизиран целият запас на Столична дирекция на вътрешните работи, както и на отряда " Кобра " и профилираните полицейски сили.

След като фотографията на Викторио е била публикувана от Министерство на вътрешните работи, в полицията се е обадил таксиметров водач, който съобщил, че е качил мъжа и момиченцето в столичния жк " Хаджи Димитър " към 19 часа и ги е превозил до мястото, където по-късно бяха открити от служителите на реда. Водачът допълнил, че е бил застрашен от 26-годишния охранител. Викторио не е комуникирал с близки от самото начало и е изхвърлил мобилния си телефон.

" Извършителят споделил на таксиметровия водач да кара към Ботевград, по-късно сменил курса към огромен магазин на " Ботевградско шосе ". След това - към 20 часа, лидерът ги е оставил на безлюдното място в доста тъмна околност край бензиностанцията в Горни Богров. Не можем да търсим логичност никога. Таксиметровият водач свидетелства още, че бебето е плачело от самото начало, а младият мъж е споделил, че има желание да се самоубие, само че детето би трябвало да живее. Първоначално споделил: " Ще го оставя и Вие ще го предадете на мои другари ". В последна сметка обаче бащата останал с дребната. ", безапелационен е комисар Иванов.

По думите на градския прокурор на София Емилия Русинова, Викторио се е скрил с дребната Никол в порутена постройка зад шубраци в региона на Горни Богров, която се не е виждала, защото към този момент е било мрачно.

След обход на региона, към 23.20 ч., служителите на реда чуват изстрели. Когато идват при изоставената постройка, намират детенцето простреляно в дясното око, а бащата е единствено с одраскване по главата.

" Миналата седмица е честван рождения ден на детето. Младото семейство живеело от година и половина в жилището, в което е открита убитата жена. От към седмица причинителят не живее в жилището след скандал сред него и убитата. В събота и неделя бащата на младата жена е преспивал при нея, евентуално притеснявайки се от дейности на причинителя ", добави Русинова.

От извършените следствени дейности досега е станало ясно, че Викторио и Дарина са се разделили в четвъртък - 25 октомври, а ден по-късно 26-годишният мъж е подал сигнал против някогашната си другарка в полицията за душевен тормоз. Мотивите за зверството обаче към момента не са ясни.

" Предстои ни още доста работа, макар че причинителят е арестуван. Имали са проблеми в фамилията, само че не е било нещо съществено. Преди година също са се разделяли също. Нямаме данни мъжът да има психологично заболяване ", сподели още Ивайло Иванов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР