Бащата, обвинен в убийството, е изключителен бракониер - той живее

...
Бащата, обвинен в убийството, е изключителен бракониер - той живее
Коментари Харесай

Дядото на убитото в Мездра дете: Бащата-убиец е изключителен бракониер

”Бащата, упрекнат в убийството, е извънреден нарушител - той живее от лов и има огромен боеприпас ”, разкри Тома Томов, дядото на убитото дете.
" Имам информация, че другото дете е показвало постоянно оръжията на татко си на приятелите си. В деня на убийството то е било оставено единствено - майката е била на работа, бащата по бракониерство ", уточни Томов.

Вчерашната обстановка е в резултат на убийството. Полицията работи стремително - петима души бяха арестувани за нападението. Изглежда обаче, че светкавичните дейности са единствено за небългарите в обществото. Това съобщи пред Българска национална телевизия дядото на убитото в Мездра 8-годишно дете, след щурма на къщата на обвинения за действието през вчерашния ден.

" Инцидентът е станал тъй като жителите са разбрали, че брачната половинка на обвиненият се разхожда из града. Детето им трябваше да бъде изолирано, с цел да може да има съответен разпит за деня на убийството. А в този момент майката може да повлияе на детето ", счита Томов.

" Имам съществени подозрения, че тя е взела участие в изнасянето на внука ми на улицата - детето беше високо и тежеше 40 кг ", разкри дядото на убитото дете.

" Уродливата част е изхвърлянето на натрупа и инсценирането на ликвидиране посредством пиратки. Това заблуди органите на реда ", добави Томов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР