Бащата на вратаря на Левски Иван Андонов пусна емоционален пост

...
Бащата на вратаря на Левски Иван Андонов пусна емоционален пост
Коментари Харесай

Иван Андонов със силна подкрепа от баща си

Бащата на вратаря на Левски Иван Андонов пусна прочувствен пост в обществените мрежи, с който поддържа сина си след загубата от ЦСКА-София. Георги Андонов поздрави треньорите на „ сините “ са смелото решение да пуснат сина му титуляр против „ алените “.

 

A post shared by PFC LEVSKI / ПФК ЛЕВСКИ (@pfclevskiofficial)

Ето какво написа Георги Андонов:

„ ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ТРЕНЬОРИТЕ ЗА СМЕЛОТО РЕШЕНИЕ!

Последните 2 години доста хора се пробват да те пречупят и откажат, НО не могат! Вчера, колкото и да им се желае на същите да те разпънат, НЯМА да могат! Трудът, упоритостта, постоянството + огромният гений, който имаш, НИКОЙ не може да ти отнеме! А когато си почтен и добър човек + всичко изброено, е въпрос на време да дойдат и триумфите! Без неточности, няма напредък! Вчера беше първият подобен! Продължавай по този път и ще стигнеш доста надалеч! БРАВО, ВЕЧЕ ПОКАЗА, ЧЕ СИ МЪЖ! ПОСТИГНА ГОЛЯМА ПОБЕДА ВЧЕРА ТИ! “ – написа в профила си в обществените мрежи бащата на Иван Андонов.

Очаква се младият вратар на „ Сините “ Андонов да остане под рамката на края на постоянния шампионат. Предстоят два извънредно значими конфликта. Първо Левски гостува на негостоприемния стадион „ Тича “. След това семейства на Берое Стара Загора на стадион „ Георги Аспарухов “ в София.

Източник: dsport.bg

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР