Бащата на прегазеното 8-годишно дете разказ за трагедията пред Нова

...
Бащата на прегазеното 8-годишно дете разказ за трагедията пред Нова
Коментари Харесай

Проговори бащата на прегазеното от полицай дете

Бащата на прегазеното 8-годишно дете роман за нещастието пред Нова тв. На 19 юли до момента в който пресича на пешеходна пътека, дребната Моника е пометена от служител на реда. Ден по-късно водачът е на независимост против гаранция.

„ Молихме се доста години да пристигна това дете, тъй като майка ѝ непрекъснато искаше момиче - да ѝ връзва панделки. Дойде ни подарък от Бога. Даде ни я, само че единствено за 7 години”, споделя бащата на Моника.

Минути преди обяд на 19 юли той получава телефонно позвъняване.

„ Казаха ми, че Моника е ударена. Като дойдох на мястото я видях, че лежи на земята”, споделя мъжът.

Тогава сърцето на щерка му още биело. На метри от мястото брачната половинка му се молела за живота на детето си. А с нея разговарял служителят на реда от бранш „ Борба с проведената престъпност “, който предизвикал злополуката.

„ Седеше най-после и викаше на жена ми „ извинявай, извинявай, извинявай “, споделя бащата.

Очевидци описват, че антимафиотът връхлетял върху детето с близо 100 км/ч. Полицаят оправдал бързането си със забавяне за длъжностен ангажимент. Но в село Братаница се приказва друго.

Часове по-късно: Марин научава новината за гибелта на детето си, само че с часове премълчава истината пред брачната половинка си.

А на идващия ден служителят на реда още веднъж е на независимост против гаранция от 5000 лв..

„ Искаме правдивост. Няма значение дали има пагони, дали е от НСБОП, дали е служител на реда – всички сме хора”, споделя чичото на Моника.

Близо седмица след нещастието, 10-годишният Ангел, който пресича на пешеходната пътека с по-малката си сестра, само че остава незасегнат, посещава психолог, с цел да се пребори с контузията.

Моника влиза в черната статистика. С нея общо 9 деца са изгубили живота си на пътя от началото на годината, а други 380 са ранени при произшествия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР