Бащата на певицата Ейми Уайнхаус - Мич разкри, че се

...
Бащата на певицата Ейми Уайнхаус - Мич разкри, че се
Коментари Харесай

Подготвя се биографичен филм за певицата Ейми Уайнхаус

Бащата на певицата Ейми Уайнхаус - Мич разкри, че се работи над кино план за нея, заяви Контактмюзик.

Изпълнителката на шлагера "Rehab " умря трагично на 27-годишна възраст през 2011 година в резултат на алкохолно отравяне.

Сега фамилията й е сключило контракт за милиони английски лири, с цел да бъде показан животът й във филм. Режисьор ще е Алисън Оуен, а сюжетът ще бъде написан от Джеф Дийн, сценариста на "Секси ботуши " и "Момчета и девойки ".

Новият биографичен филм ще бъде продуциран от компанията на Алисън Оуен "Монюментъл пикчърс ". Планирано е фотосите да стартират идната година.

Вече се търси актриса, която да се превъплъти в облика на носителката на 5 награди "Грами " Ейми Уайнхаус.

"С нас се свързваха неведнъж по отношение на сходен кино план - сподели Мич Уайнхаус-. - Това е нещо, което ще бъде направено със 100-процентна сигурност. Искаме на огромния екран Ейми да бъде показана по този начин, както бе в действителния живот - занимателна, доста надарена, очарователна. "

Вестта за биографичния филм идва, откакто фамилията на Ейми оповести, че нейна холограма потегля на турне. Компанията BASE Hologram е основала виртуално сходство на певицата. В рамките на идно турне то ще съпровожда тайфа и бек вокалистки, изпълняващи ремастерирани версии на шлагери на Ейми Уайнхаус.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР