Бащата на отвлечения Адриан Златков - Тони, е бил буквално

...
Бащата на отвлечения Адриан Златков - Тони, е бил буквално
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ! Горещи подробности за бащата на отвлечения Адриан, Тони Златков бил Бог за служителите си!

Бащата на отвлечения Адриан Златков - Тони, е бил безусловно като Господ за чиновниците си в известната автокъща " Софавто ", научи организация БЛИЦ. Припомняме, че синът на Златков бе отвлечен предходната седмица в сряда, когато незнайни към този момент бандити са го издебнали на излизане от фамилната къща в село Герман, качили са го в " Шкода " със наследник полицейски буркан и са потеглили в незнайна посока.

В петък Тони съобщи пред медията ни, че към момента никой не се е свързал с него за откуп и е доста обезпокоен за детето си.

По оперативни данни не е изненада, че похитителите са се насочили към наследника на Златков, тъй като предприемачът е много състоятелен, а такава незаконна тайфа нападна хора с огромни финансови благоприятни условия.

Медията ни научи, че Тони Златков се употребява с огромно почитание измежду своите чиновници. Той е бил доста правилен с всички, с които работи, без значение дали те са бизнес сътрудници или миячи на коли в автокъщата му. Златков в никакъв случай не е закъснявал със заплатите на служащите си и даже постоянно при добре свършена работа те са се радвали на солидни бонуси.

" Даваше ни късмет да изкараме хубави пари, имаше доста работа, само че той постоянно ни възнаграждаваше уместно ", съобщи пред медията ни някогашен чиновник на Златков, който пожела анонимност.

Тони живее в софийското село Герман от началото на 21-и век, а се занимава с продажба на коли още от 90-те години.

Както БЛИЦ писа по последни данни от следствието екипът проверяващи и прокурори работят по версията, че опитни джамбази, спецове по " Голф ", са откраднали сивата " Шкода ", с която е отвлечен 25-годишният Адриан. Причината е, че механизмът й е съвсем еднакъв с този на немската марка коли и се употребява една и съща машинка за запалването му. Цената й в интернет варира сред 200 и 300 евро и на процедура е налична за безусловно всеки средностатистически автоджамбазин.

Затова и издирването на причинителите на автокражбата било извънредно мъчно. " Този вид коли са от невисок и междинен клас, взимат ги най-вече нарушители от провинцията. Особено Шкода се краде към този момент извънредно рядко и то, в случай че на някой возилото се скапе, а след това са му нужни елементи. Прави се поръчка и групи от провинцията идват, взимат и си потеглят ", разясниха униформени.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР