Бащата на носителя на пояса във версия WBC в свръхтежката

...
Бащата на носителя на пояса във версия WBC в свръхтежката
Коментари Харесай

Бащата на Фюри за Уайлдър: Жалък неудачник, на младини щях да го пребия

Бащата на носителя на пояса във версия WBC в свръхтежката категория на професионалния Тайсън Фюри - Джон, атакува с обидни прилагателни американеца Дионтей Уайлдър, който държеше купата преди сина му.

" Мисля, че той е непоносим и ужасяващ човек. Изобщо не ми харесва. Не може да одобри загубата. Ако бях по-млад, да вземем за пример на годините на Тайсън, щях да го разкатая на кръга със личните си ръце. Но аз съм възпитал сина си, той не е като мен.

Отличен боксьор е, само че няма моя вътрешен огън. Ако някой ме обиди, незабавно получава пестник в муцуната. Попитах Тайсън за какво не му фрасна една. Дори Джейк Пол приема по-добре загубите. Уайлдър единствено вие и упреква.
 Джошуа: Мач с Уайлдър е изцяло реален
Джошуа: Мач с Уайлдър е изцяло реален

Случващото се към Тайсън Фюри е малко безумно, счита британецът

За каква машинация може да става въпрос, откакто беше нокаутиран. Ръкавиците на Тайсън си бяха напълно постоянни, формалните лица ги ревизираха. Като резюме ще кажа, че Уайлдър е презрян несретник и в никакъв случай няма да бъде почитан от мен ", сподели Джон Фюри.

Уайлдър и Фюри се боксираха три пъти. Първият мач посред им приключи без победител, а в идващите два Фюри завоюва с нокаут. След втория мач Уайлдър упрекна Фюри в машинация, защото ръкавиците му били по-тежки от разрешеното.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР