Бащата на Неймар най-после проговори за многомилионния трансфера на сина

...
Бащата на Неймар най-после проговори за многомилионния трансфера на сина
Коментари Харесай

Неймар-старши: Ако синът ми искаше Златната топка, щеше да е в Барса

Бащата на Неймар най-сетне проговори за многомилионния прехвърлянето на сина си в Пари Сен Жермен.

Бразилецът хвърли бомбата по време на летния прозорец с решението си да напусне Барселона и да премине на „ Парк де Пренс” за сумата от 222 милиона евро. Голяма част от последователите на каталунския гранд, а и освен, разкритикуваха остро желанието на футболиста.

Лукаку - най-добре оправданата трансферна покупка за лято 2017

Откакто Неймар дойде в ПСЖ обаче, той в реалност свети с фланелката на парижани. Статистиката сочи, че бразилецът е осъществил цели 8 попадения и е осъществил 7 асистенции в общо 8 изиграни мача с отбора на ПСЖ.

„ Основната му цел е купата от Шампионската лига. Разполага с пет години, с цел да реализира това, а и мисля, че тимът на ПСЖ е тръгнал в вярната посока. Ако той искаше да завоюва „ Златната топка”, щеше да остане в Барса”, изясни Неймар-старши.

Неймар: Все още ни би трябвало време, с цел да се разбираме със затворени очи

„ Преминаването му в ПСЖ бе изненада и за самия мен. И преди е получавал оферта от тях, само че я е отказвал. Тазгодишното им предложение обаче бе доста забавно и даже аз започнах да се възнамерявам. Смятам, че за него щеше да бъде доста по-лесно, в случай че беше останал в Барселона. Той обаче искаше да излезе от зоната си на комфорт и пожела да рискува”, разкри още бащата на Ней.

Неймар и Кавани във вихъра си при разгромна победа на ПСЖ

Неймар-старши нямаше метод да избегне коментар по тематиката за спора сред сина му и Единсон Кавани, който в последна сметка бе сполучливо сподавен. Припомняме, че разногласието сред двамата бе подбуден от недоразумение кой да извърши дузпата в мача против Олимпик Лион, приключил с победа от 2:0 за парижани.

„ Историята за абсурда сред Неймар и Кавани одобри изключително огромни размери, само че е мощно преувеличена”, сподели той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР