Бащата на малтретираното в Перник 3-годишно дете също е задържан.

...
Бащата на малтретираното в Перник 3-годишно дете също е задържан.
Коментари Харесай

Бащата на битото в Перник момиченце е задържан. Сачева коментира тежкото посегателство

Бащата на измъчваното в Перник 3-годишно дете също е арестуван. Причината е, че е знаел за насилието, само че не е алармирал органите на реда.

Румяна Герова от о тдел "Закрила на детето " в Перник съобщи, че майката е желала да притегли вниманието на бащата на детето и е сметната, че той не се грижи задоволително за момичето. Досега не е имало сигнали за принуждение над 3-годишното. Майката живее от година и половина в Перник, преди този момент е живяла в София.

Какво е положението на измъчваното 3-годишно дете?

Жената е била част от услугата "Майка и бебе " (б.а. краткотраен заслон на бременни дами и майки (до 6 месеца), за които има риск да изоставят детето си) и шест месеца по-късно е била следена.

Детето е под полицейска протекция.

"Кадрите бяха извънредно тежки за гледане, всеки който ги е видял не е останал апатичен. В рамките на 20 минути се опитахме да сезираме всички институции. Случаят можеше да стане по-тежък, предотвратихме по-тежка обстановка ", сподели пред БТВ общественият министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Брутално принуждение: Майка качи клип по какъв начин пребива дребното си дете

"Условията, в които е заварено детето са положителни. Отношението на майката е това, което тормози сътрудниците. Детето не е било недохранено. Няколко са клиповете, които са притеснителни. Със сигурност детето е имало тежки моменти ", сподели още тя.

"Задължително е да се потърсят членове на фамилията, които да решат дали желаят да се грижат. Момиченцето има баби и дядовци. Детето към този момент ще остане в приемно семейство ", съобщи министърът на труда и обществената политика.

Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е моли всички, популяризирали клипа да го смъкват, с цел да се резервира самоличността на детето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР