Бащата на голямата звезда в поп-фолка Преслава – Кольо Тончев,

...
Бащата на голямата звезда в поп-фолка Преслава – Кольо Тончев,
Коментари Харесай

Вижте как бащата на Преслава кара Трабант на 2 гуми

Бащата на огромната звезда в поп-фолка Преслава – Кольо Тончев, който е измежду най-известните колекционери на ретро коли, направи атрактивна проява преди началото на осмомартенско дамско рали в Добрич. Демонстрирайки трасето, по което трябваше да минат дамите, Кольо Тончев безусловно изправи своя „ Трабант 600”, модел от 1963-а година, на две гуми.



В това време публиката беше затаила мирис, само че след приземяването му гостите на празника избухнаха в бурни овации. След осъществяването си бай Кольо се похвали, че е собственик на едно от най-старите трабантчета у нас - то е създадено през 1963 година. Рождената дата на возилото е изписана на предния му похлупак, с цел да няма подозрения какъв брой е остарял.Заедно с него в демонстрацията се включи и различен фен на ретро возилата от Добрич – Петър Георгиев с не по-малко атрактивен автомобил – „ Вартбург” от 1965-а година.



"Купих колата преди години за 1000 лв., само че в този момент я продавам за нищо на света ", декларира с горделивост Тончев, който е прочут с колекционерската си пристрастеност към остарели коли. Преслава не беше на надпреварата в Добрич, с цел да види онлайн по какъв начин татко й се оправя с рисковото каране. Самата тя нееднократно признава, че не е карала трабантчето, само че неведнъж се е возила с дребната кола. Известната щерка оказва помощ финансово на баща си да поддържа трабантчето, защото са нужни много средства за това. Съхранението на транспортното средство също му коства скъпо. Бай Кольо признава, че пристрастеността му към старите коли се е разраснала и той търси други модели, с които да попълни сбирката си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР