Бащата на Бритни Спиърс се съгласи доброволно да се оттегли

...
Бащата на Бритни Спиърс се съгласи доброволно да се оттегли
Коментари Харесай

Победа за Бритни: Баща й доброволно се оттегля като попечител

Бащата на Бритни Спиърс се съгласи непринудено да се отдръпна като настойник на певицата, като се ангажира да взе участие в " спретнат преход "  към ново правно съглашение, заяви BBC. Адвокатът на Джейми Спиърс обаче настоя, че " няма действителни учредения " той да се отдръпне и не даде график по кое време ще се откаже от ролята си.

Адвокатът на поп звездата сподели, че това е " огромна победа за Бритни Спиърс и още една стъпка към справедливостта ". Кариерата и съвсем всеки аспект от живота на певицата милионерка са в ръцете на законни настойници от 2008 година поради разтърсеното й психологично здраве.

През юли Бритни започва петиция и сподели, че няма да пее още веднъж, до момента в който той продължава да управлява имуществото й. 

В правосъдните документи, подадени в четвъртък в отговор на петицията на звездата, юристът на Джейми Спиърс съобщи, че той ще бъде " в положение да се отдръпна ", когато някои въпроси бъдат позволени. Той сподели, че клиентът му е бил " непрестанната цел на неоправдани офанзиви " и не има вяра, че " обществената борба на дъщеря му ще бъде в неин интерес ". Ходът беше приветстван от юриста на Бритни Матю Розенгарт, който обаче упрекна Джейми Спиърс в " срамни и неоправдателни офанзиви " и сподели, че би трябвало да спре " да лъже в своите обвинявания и да прави евтини офанзиви ".

Розенгарт добави, представен от BBC, че следствието на дейностите на тези, които вземат участие в ръководството на имуществото и финансите на Бритни Спиърс през цялото време на попечителството, ще продължи. Засега певицата не е коментирала решението на татко си да се откаже от попечителството.

Как се стигна дотук?

Споразумението, постановено от съда и наложено през 2008 година, когато бяха изразени опасения за психологичното здраве на певицата, дава на Джейми Спиърс надзор върху парцелите на щерка му и други аспекти от живота й. През последните месеци тя се опита да го в профил от ролята и прикани да бъде упрекнат в " корист с настойничество ". Той непрестанно отхвърля всевъзможни обвинявания в непозволени дейности и показва угриженост за благосъстоянието на Бритни.

Кампанията #FreeBritney, проведена от почитатели, упорства певицата да си възвърне автономията във връзка с делата си. Продължителният правосъден спор привлече отново вниманието на света тази година, след стартирането на Framing Britney Spears, документален филм, в центъра на който е спорът към попечителството на певицата, припомня BBC.

Най-тежките самопризнания, които 39-годишната Бритни Спиърс е казвала пред съдиите, включват данни, че е била дрогирана и принуждавана да излиза на сцената против своята воля.

Била е лимитирана и опцията й да има деца.

Попечителството над Бритни е разграничено на две елементи. Едната е за нейните имотни и финансови каузи, а другата е за нея като персона. В това отношение тя остава под контрола на Джоди Монтгомъри, която е избрана от съда да дава отговор за медицинските и персоналните каузи на поп звездата. Джейми Спиърс се отдръпна като персонален настойник на щерка си през 2019 година заради здравословни проблеми, само че продължи да управлява нейните финансови и бизнес дела.
 

 
Мадона: " Бритни, идваме да те извадим от пандиза! "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР