Бащата на Борислав Никифоров - Калин Никифоров, коментира пред NOVA

...
Бащата на Борислав Никифоров - Калин Никифоров, коментира пред NOVA
Коментари Харесай

Бащата на пребития в Перник футболист: Това се случва за втори път!

Бащата на Борислав Никифоров - Калин Никифоров, разяснява пред NOVA положението на своя наследник след побоя, който му бе нанесен през вчерашния ден от почитатели на Миньор Перник. Момчето е футболист на Струмска популярност, само че за повторно бива пребиван от последователи на " чуковете ".

" Вчера му е изработен скенер в Пирогов. Препоръчана му е отмора една седмица, с цел да няма комоцио. Това се случва за повторно. Първия път е било по-драматично, тъй като е причакан до момента в който се прибира у дома. Прибра се с кръвоизлив в окото, само че обяснението беше, че си е бръкнал в окото. Бил е с кръвонасядания по ребрата, тъй като е ритан в стомаха от тези същите две момчета от през вчерашния ден, плюс още трима, които не познавам. Вчера разбрах за случая ", съобщи Никифоров.

" Същите две момчета ни чакаха на излизане от стадиона. Пред целия тим предизвестих служителите на реда, които бяха на мача. Видимо са на 16-17 години. Не знам имат ли родители, те знаят ли децата им какви ги правят. Аз също съм родител, интересувам се, проследявам им държанието. Не се ли вземат ограничения в този момент, може да стане много по-лошо ", призна треньорът на Струмска популярност - Владимир Димитров.

" Не са арестувани, тъй като са малолетни. Вчера сме подали сигнал във второ районно. От полицията реагират съответно, през днешния ден са призовани с родителите си. Настояваме да се вземат ограничения, това не е обикновено. Аз си познавам детето. Мисля, че съм си приключил работата първите 7 години. Освен да тренира, да върви на учебно заведение и да върви на работа, той друго не прави ", добави бащата.

" Проблемът е различен. Такива прохождащи зрънца желаят да завоюват уважението на по-големите в агитката и да покажат, че предателите са осъдени. Не е това методът. Призовавам агитката на Миньор да отлюспи такива хора от своите редици, тъй като това плюе по клуба и по имиджа даже на регионален град като Перник. Спортът е да възпитава, да се радват хората, да поддържат. Докажи, че си правилен на клуба, като го подкрепяш, а не по този метод ", приключи треньорът Димитров.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР