Бащата, който уби 2-годишното си дете, е имал психически срив

...
Бащата, който уби 2-годишното си дете, е имал психически срив
Коментари Харесай

Мъжът, убил детето си е имал психически срив

Бащата, който умъртви 2-годишното си дете, е имал душевен срив на 17 януари, от 22 януари е бил на домашно лекуване. Това сподели на конференция шефът на ОДМВР-Габрово Христо Муеров по отношение на убийството на 2-годишно дете, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
„ Лицето с прокурорско разпореждане е наложително настанено в психиатрична болница в Севлиево. Запазено е местопроизшествието и е осъществен оглед на ОДМВР-Габрово. Установява се, че детето е с прорезна рана в региона на шията. Детето е превозено след осъществения оглед в болнично заведение “, изясни Муеров.
 Баща умъртви детето си Баща умъртви детето си
Баща намушка двегодишното си дете и опита да се самоубие. Момиченцето е издъхнало незабавно. Трагедията се е разиграла през днешния ден преди обед в...
По думите му са конфискувани голям брой материални доказателства. Назначени са нужните химически експертизи. „ Работата продължава с набиране на информация от всички родственици, очевидци, съседи, също по този начин и от работодателя и сътрудници на бащата “, добави той.
Муеров посочи, че до момента не са получавали сигнали за домашно принуждение в това семейство. „ Извършена е инспекция и по линия на Контрол на общоопасните средства (звено в МВР). Няма позволение за носене на огнестрелно оръжие. Работата продължава. Възложена е с разпореждане на Окръжна прокуратура на Окръжна следствена работа “, уточни той.
По думите му до този миг бащата е настанен в психиатрична болница и към момента е несъответстващ. „ Съпругата също е под стрес, разговаряно е с нея. Много е оскъдна информацията. Знаем, че той е имал душевен срив на 17 януари, за което са извикали Спешна помощ и е откаран в психиатричната болница в Севлиево. Хоспитализиран е до 22 януари, след което е бил на домашно лекуване до този миг. Няма данни да е боледувал от предходни психологични разстройства. Бащата работи като ведомствен охранител. Няма престъпни регистрации. Досъдебното произвеждане е за съзнателно ликвидиране на малолетно лице. По време на случая бащата и детето са били сами. Бащата е 79-набор “, сподели още Муеров. От брифинга стана ясно още, че околните от фамилията са намерили 2-годишното дете и бащата в дома им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР