Баща преби лекарка в столичната болница Шейново, защото не му

...
Баща преби лекарка в столичната болница Шейново, защото не му
Коментари Харесай

Екшън в "Шейново"! Агресорът Владимир окървави свирепо лекарка, не му дала плацентата на бебето му!

Баща преби лекарка в столичната болница " Шейново ", тъй като не му дала плацентата на преди малко роденото му бебе. Нелепият и противен случай се случил през вчерашния ден следобяд, потвърдиха от Министерство на вътрешните работи, написа " Телеграф ". Пострадалата лекарка доктор Гагова била неотложно закарана в ИСУЛ, където медиците открили, че има строшен нос и голям брой хематоми по главата и тялото. В същото време дамата на бияча била изродена със секцио и бебенцето е живо и крепко, както и майката, оповестиха от " Шейново ". Оттам допълниха, че доктор Гагова е със междинна телесна щета.

Жена почнала да ражда и била откарана неотложно в " Шейново ". Лекарите я приели и почнало великото събитие. Развълнуваният татко - 36-годишният Владимир Стоянов, също бил на място, като апочнал да упорства лекарката да му даде плацентата, описаха ужасени медици от болничното заведение. Лекарката отказала, защото е биологичен боклук, а и нямало по какъв начин да стане, което безусловно вбесило мъжа. То почнал да крещи като оглупял и се нахвърлил върху нежната жена с юмруци. Един от ударите бил толкоз мощен, че строшил носа й. След като видял. че цялото лице на докторката е обляно в кръв, Владимир си отпътувал. Лекари разясниха, че имали много случаи, при които дамите желаят плацентата, с цел да я пазят или да вършат с нея разнообразни ритуали Имало даже и такива, които изработвали бижута от биологичния боклук. Това обаче тряввало авансово да се посочи с медицинския екип.

Пристигналите на място служители на реда не разкрили Владимир Стоянов. Той липсващ вдън земя. Справка в масива на Министерство на вътрешните работи демонстрира, че 36-годишният мъж има дебело престъпно досие. В него е записал кражба, грабежи, увреждане на непознато имущество и безчинство и т.н.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР