Баща ми и Котков са били добри приятели, имали са

...
Баща ми и Котков са били добри приятели, имали са
Коментари Харесай

Синът на Гунди от САЩ: Горд съм, че баща ми продължава да бъде №1 в сърцата на хората

Баща ми и Котков са били положителни другари, имали са нещастието да се случи една покруса, която просто се е случила. Трудно ми е да приказвам, хората са споделили всичко. За 49 години, в случай че си отворя страницата във фейсбука ми, ще видиш, че съм залят от хора, които си спомнят за татко ми и за Котков.
Това е задоволително, това демонстрира единствено за себе си какво са представлявали и какво съставляват за хората. Това съобщи от Съединени американски щати синът на Георги Аспарухов – Андрей Аспарухов пред Телевизия 7/8 във връзка 49 години от гибелта на Гунди и Никола Котков.

Припомняме, че двамата именити футболисти умират в автомобилна злополука край прохода Витиня на 30 юни 1971 година.

Ако татко ми не е имал тези гениални спортни качества, човешките качества ще бъдат единствено за прилагане на фамилията му, само че той е съумял едното и другото, да ги направи в едно. Дори след толкоз години това, което виждам и което слушам, безпределно ме ласкае, даже ласкае не е вярната дума. Горд съм безпределно, това демонстрира, че не е един основан неестествен облик, а един натурален човек, който с гения, гения си, добротата си и любовта към хората е постигнал това, че толкоз години, откакто го няма, да бъде №1 в сърцата им, сподели още Андрей Аспарухов.

Аз се гордея с това, което реализирах в спортната си кариера, просто имах летва, която ми беше сложена от хората, която освен аз, а никой не можеше да я прескочи. Огромно обвързване е името, което нося, и аз постоянно съм живял и пребивавам с това обвързване, в никакъв случай не съм си разрешавал даже обикновени волности, тъй като зная, че всичко това ще пристигна не върху мен, а върху името. Това е огромна отговорност и съм привикнал толкоз години. За моя наслада страната, в която пребивавам сега, не ми съставлява компликация. В Америка, където съм треньор на деца, е много по-различно отношението към легендите, към огромните фигури. Те почитат извънредно доста човек, който е постигнал нещо и за тях това е най-важното. Те не търсят под вола теле, не търсят спорове, не търсят да кажат, ами, да, той е треньор, тъй като еди какво си, те просто поглеждат, виждат, споделят по американски уау. Изключително доста са впечатлени от това, което има в Интернет, това, което четат, извънредно доста са впечатлени по какъв начин аз мога да им бъда треньор. Те мислят, че аз съм извънредно освен това от тях, това е културата в Америка, хората почитат съумелите, изясни Андрей Аспарухов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР