„Баща ми е не е добре нито физически, нито психически.

...
„Баща ми е не е добре нито физически, нито психически.
Коментари Харесай

Дъщерята на пострадалия от паднала мазилка в Казанлък: Ще си търсим правата в съда


„ Баща ми е не е добре нито физически, нито душевен. Ще търсим правата си в съда”. Това сподели дъщерята на 72-годишният мъж, който пострада от паднала мазилка от поликлиника в Казанлък.

Възрастният мъж е бил на скамейка до постройката, когато е паднала част от фасадата. Той е в болница със строшен крайник и пострадвания по главата.

По думите на щерка му е имало проблем и с настаняването му в лечебно заведение. Първо бил закаран от кола за спешна помощ в болница „ Тракия” само че там нямало неврохирург. После го откарали в Окръжна болница и там го приели, съобщи БТВ.

Поликлиниката в Казанлък е строена през 70-те години на минали век. Около 40 години ремонт на постройката не е юридически. Стопанин на постройката е комерсиално сдружение със 100% % общински капитал. По закон това сдружение като юридическо лице дава отговор за стопанисването и поддръжката на постройката.

Ние имаме ангажимент да стопанисваме и ремонтираме постройката, доколкото ни стигат силите, сподели шефът на сдружението Петър Лучев. Той посочи, че при обследвания на постройката до момента никой не е предизвестил за заплаха от рухване на мазилка.

Лучев сподели още, че следва саниране на постройката по програмата за енергийна успеваемост.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР