Баща и отдаден мюсюлманин завари дъщеря си да прави секс

...
Баща и отдаден мюсюлманин завари дъщеря си да прави секс
Коментари Харесай

Баща мюсюлманин завари дъщеря си с любовник на калъп и като ги почна с чук...

Баща и предан мохамеданин завари щерка си да прави секс със своя другар в фамилния им дом. Мъжът изпаднал в такава огромна гняв, че хванал един чук и ги подхванал и двамата, написа в. " Метро ". 42-годишният Сорут Али се събудил към 05:00 часа отзвуци, идващи от стаята на втората му щерка Фатема. Когато той отишъл да види какво става, бащата заварил детето си и любовника ѝ Джеймс Мартин да вършат див секс.

Собственикът на ресторант изпаднал в гняв, хванал един чук и блъснал Мартин по главата, а по-късно го изгонил от вкъщи си в Лей.

След това той удрял с ръце и крайници щерка си, до момента в който тя се свивала на пода. После пък я издърпал за косите от стаята ѝ.

В резултат на багра Мартин имал потребност от шевове на главата, а Фатима била с контузии по лицето и главата. Инцидентът е станал на 21 август.

Тийнейджърката след побоя толкоз се била изплашила от татко си, че се скрила на скришен адрес, където имала полицейска защита.

В съда в Болтън Сорут призна за нападението.

В съда още стана ясно, че всичко се разиграло, когато Фатима решила да се позабавлява с приятеля си, за който родителите ѝ не знаели, до момента в който те били на открито. Те обаче се върнали по-рано от предстоящото. Така се наложило Фатима да крие приятеля си в стаята си. Очевидно младите не издържали и почнали да се забавляват, без да се тормозят, че може да бъдат чути.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР