Башар Рахал най-накрая оцени вече бившата си съпруга Калина. Това

...
Башар Рахал най-накрая оцени вече бившата си съпруга Калина. Това
Коментари Харесай

След раздялата с Райна: Башар Рахал с изненадващ пост за екссъпругата си Калина

Башар Рахал най-сетне оцени към този момент някогашната си брачна половинка Калина. Това стана месеци след раздялата му с Райна Караянева поради постоянни нейни изневери, и седмица откакто тя сподели в Инстаграм фотография с нов мъж. Актьорът не й остана задължен и разгласява серия фотография на Калина с уточнението, че са без филтър, явно признавайки, че е сбъркал, като я е изоставил поради по-младата Райна. 

Снимките на Калина, които Башар Рахал разгласява в обществените мрежи, са самобитно обществено пояснение в обич към някогашната му брачна половинка и самопризнание, че съжалява за раздялата си с нея. Известно е, че артистът серийно й изневеряваше в България, до момента в който тя беше в Съединени американски щати дружно с двете им дъщери. Калина има сериозна кариера като тв продуцент в Лос Анджелис, до момента в който ливанецът макар функциите си в американски продукции по този начин и не съумя да се утвърди задоволително зад Океана.

Той се завърна в България преди повече от 10 години. Това се оказа ползотворно за кариерата му, само че пагубно за фамилията. Рахал, който е прочут със слабия си ангел, стартира да живее като ерген в София, а новините за похожденията му не са останали скрити за майката на двете му дъщери. Двойката с години продължи да се прави на семейство за пред света, но през 2019-а Башар публично призна, че има връзка с Райна Караянева, с която водеше предаването " Лотария България " по Би Ти Ви.

Калина пък завъртя щастлива връзка със собствен сътрудник – афроамериканец. Снимки в обществените мрежи свидетелстват, че той се познава с Башар и даже са чествали дружно Коледа през 2021-а. В компанията, с изключение на тях двамата и Калина, е една от дъщерите на някогашното фамилии Рахал, починалият към този момент артист Христо Живков със своята половинка Ружа, както и други близки. Райна не се вижда на тези фотоси.

След като Караянева предходната седмица обществено разкри новата си тръпка с по-младия от Башар мъж, ливанецът не й остана задължен и потвърди, че Калина, въпреки и с много години над 34-те на Райна, наподобява по-добре от нея и му е по-скъпа. Именно това беше очевидният намек в фотосите, за които Башар категорично посочи, че са без филтър.

Известно е, че Райна, с изключение на да си прави пластични интервенции, е склонна и да обработва точно личните си фотоси, преди да ги разгласява в обществените мрежи.

Явно Калина не страда от сходни мании и умерено се демонстрира пред всички в натуралния си тип. " Няколко хубави остарели фотоси с... Бейби Мама ", написа на британски език Башар в коментар към фрагментите, добавяйки сърчице към обявата си. " Изключително красива и надарена жена сте имали, господин Рахал. Колкото до insta pics дуела - резултатът е Х ", написа една от последователките на артиста.

Положението на ливанеца сега удостоверява, че човек прави оценка това, което има, едвам когато го изгуби. Дали обяснението му в обич ще върне Калина? Засега не е ясно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР