Бързооборотните стоки се оказаха една от най-търсените категории по време

...
Бързооборотните стоки се оказаха една от най-търсените категории по време
Коментари Харесай

Gladen.bg пусна онлайн магазин за бързооборотни стоки в партньорство с хипермаркети HIT

Бързооборотните артикули се оказаха една от най-търсените категории по време на оповестеното изключително състояние в страната, а доставките на хранителни и други артикули до дома се трансфораха в основно преимущество както за продавачи, по този начин и за купувачи. Ето за какво не е учудващо, че напълно нов състезател навлиза на този пазар точно в този миг.

Интернет платформата за поръчка на храна Gladen.bg в партньорство с хипермаркети HIT разгласи, че пускат онлайн магазин - shop.gladen.bg. Той ще обслужва поръчки на територията на София и района. В него ще се оферират от свежи и пакетирани храни, био артикули във всички категории, качествена козметика и доста други артикули освен от България, само че и от целия свят.

Доставки ще идват в границите на един ден

Доставките се правят в границите на един ден, в часовия диапазон сред 09:00 и 21:30 часа, и са безвъзмездни при поръчки над 100 лева за региона на София. Плащанията могат да бъдат направени авансово онлайн с банкова карта или в брой при приемане на поръчката.

От магазина показват, че всички колета с артикули се подготвят и комплектоват съгласно най-високите хигиенични условия, при прецизен надзор, и се дезинфекцират подробно преди да бъдат доставени до всеки един дом.

Видове артикули - от пиле и мляко до пелени и детска козметика

Асортиментът в онлайн магазина включва всички значими артикули за всекидневието на едно семейство. Могат да бъдат поръчани както свежи плодове и зеленчуци, месо и риба, млечни артикули, яйца, консерви и разнородни артикули от всички хранителни категории, по този начин и питиета, артикули, принадлежности и препарати за разчистване на дома. Всички артикули се обезпечават от хипермаркетите HIT, които са известни с богатото си многообразие на артикули от целия свят.

От онлайн супермаркета всеки може да поръча още и артикули за най-малките - бебешки храни и напити, пелени и влажни кърпи, както и детска козметика и препарати. Създадена е и специфична категория за поръчка на био артикули, както и за друга значима част от доста семейства - домашните любимци.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР