Бързо и ефективно отслабване… никога не е било по-лесно! Звучи почти

...
Бързо и ефективно отслабване… никога не е било по-лесно! Звучи почти
Коментари Харесай

Тотален хит в Азия – 5 минути лежане и отслабваш без диета!

Бързо и дейно отслабване… в никакъв случай не е било по-лесно! Звучи съвсем като мит или приказка. Японският доктор Фукуцуджи обаче към този момент 10 години оказва помощ на дамите да отслабнат за допустимо най-кратко време. А то е: без диети, изтощителни извършения и харчене на пари. Няма такова нещо като гратис и бързо намаляване, може би си мислите. Но вижте сами!

​Методът е разказан в неговата книга, която е продала 6 милиона копия в Азия – явно шлагер!

​Лекарят споделя, че не се нуждаете от специфични принадлежности, с цел да отслабнете бързо. Имате потребност от огромна забрадка, здрав конец, с цел да закрепите кърпата на руло, еднакъв под и време три пъти дневно по 5 минути.

Методът е доста елементарен за осъществяване и доста ефикасен. Не е належащо да вършиме нищо – просто легнете хоризонтално за 5 минути три пъти дневно.

Доктор Фукуцуджи другояче е експерт по проблеми с таза и открива, че главната причина за мастните натрупвания в региона към стомаха, на талията, в действителност е разбъркването на тазовите кости и подребрените кости.

След откриването на връзката сред тези два казуса, той измисля способ, с който можете да се отървете от непотребните мазнини към талията по бърз и елементарен метод.

Процедурата е следната:

 намаляване с лежане

1.Сгънете кърпата на руло и я фиксирайте с шнур.

2. Седнете на чиста повърхнина, за предпочитане на еднакъв под.

3. Поставете сгънатата забрадка под гърба си, на височината на пъпа и по-късно легнете (кърпата би трябвало да е малко по-широка от ширината на гърба).

4. Разтворете краката си на ширината на раменете и сгънете стъпалата по този начин, че да се допират единствено палците им.

5. Изпънете ръцете си над главата, обърнете дланите си надолу и съединете дребния пръст на дясната ръка с дребния пръст на лявата ръка.

И това е. Въпреки че ви се коства доста елементарна, тази позиция не е по никакъв начин лесна или комфортна.

Ако ви е мъчно да изпънете изцяло ръцете си, първите няколко пъти ги изпънете, доколкото можете, само че несъмнено съберете дребните пръсти на ръцете, както и огромните пръсти на краката.Лежете в това състояние за 5 минути, три пъти дневно.

Може би първоначално чувството ще е неприятно, даже мъчително, само че в случай че стане отвратително, съкратете лекуването до колкото можете да понесете.

Важно е да се означи, че би трябвало да вършиме „ упражнението “ всекидневно, в случай че желаете да постигнете резултати.

След като приключите лекуването, не ставайте ненадейно. Докато към момента сте в легнало състояние, обърнете се встрани, на бедро, по-късно се изправете до седнало състояние и едвам тогава се изправете.

Внимание: ако имате проблем с таза или друго заболяване на костите, консултирайте се с Вашия доктор преди лекуването.

– Ако преместите ролката под гърдите си – ще имате резултат – покачване на гърдите.

​- Ако я поставите в частта под ребрата – ще имате резултат – изразена и по-тънка талия.

В допълнение към загубата на тегло се следят и други промени:

​- болките в гърба изчезват и ходите по-изправени!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР