Бързо бях освободен от всички комисии. Нормално е да не

...
Бързо бях освободен от всички комисии. Нормално е да не
Коментари Харесай

Божанков: БСП залита в популизъм и крайност

" Бързо бях освободен от всички комисии. Нормално е да не съм секретар на Народно събрание ". Това сподели депутатът Явор Божанков пред. Изборите са над 90% евентуални, по тази причина се бърза, само че се бърза с някои неща, а с други не, уточни Божанков. „ С изключение на Политическа партия и Демократична България всички партии не бързат с промяната на правосъдната система “, разясни той.

По отношение на здравната система, обществената система и образованието депутатът счита, че те не могат да действат на търговски принцип. По отношение на частния бранш е на мнение, че би трябвало да има независимост и регулация. „ Сега е противоположното. Регулациите са за дребните компании, фамилните бизнеси. А там където са огромните монополи страна няма. Пирамидата е обърната наопаки “, посочи политикът.

„ Като депутат бях поканен от гражданската квота. Хартиените бюлетини, войната в Украйна, измененията в Изборния кодекс за мен не търпят компромис “, уточни Божанков.

„ Българска социалистическа партия залита в популизъм и прекаленост. Това не отива на една съвременна европейска партия “, сподели той. „ Тема на левите сили в Европа е зелената тематика. В ляво тя отсъства в България. Друга тематика е домашното принуждение. Българска социалистическа партия беше поела ангажимент да вкара в българското законодателство всичко това, което визира домашното принуждение. Това го направи Демократична България. Две партии не поддържаха този законопроект – „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия “, добави Божанков.

За изказванията, че България ще остане на мрачно и студено без съветски газ, и че ще бъде въвлечена във война с решението да изпрати оръжие за Украйна, Божанков сподели, че се експлоатират страховете на хората.

Политикът счита, че България би трябвало да заеме своето почтено място в Европа и " да прави като другите европейски страни ".

Депутатът уточни, че почтен диалог в политиката сега не се води.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР