Бързи производства са образувани срещу двама шофьори в Русенско.Единият е

...
Бързи производства са образувани срещу двама шофьори в Русенско.Единият е
Коментари Харесай

Образуваха бързи производства срещу двама шофьори в Русенско

Бързи производства са формирани против двама водачи в Русенско.

Единият е хванат да ръководи след приложимост на алкохол, а другият - с позитивна проба за опиати. Едната инспекция е била осъществена към 20:10 часа на 3 август в с. Иваново, по ул. Олимпийска, където е спрян товарен автомобил "Тойота Тундра ", ръководен от 60-годишен.

Проверка с техническо средство е дала позитивен резултат за приложимост на алкохол в централизация над 1.2 промила, а след дадена от лидера кръвна проба е доказан позитивния резултат с химическа експертиза – 1.22 промила. Срещу 60-годишния е формирано бързо произвеждане за закононарушение по член 343б, ал.1 от Наказателен кодекс.

Другата инспекция е осъществена на същата дата към 12:30 часа, в гр. Две могили, на ул. Баба Тонка. Там автонаряд от районно управление (на МВР) - Две могили е спрял за инспекция лек автомобил марка "Шкода “ - модел „ Октавия " с лидер на 24 година В хода на инспекцията мъжът е тестван за приложимост на наркотични субстанции с техническо средство, като е регистриран позитивен резултат за приложимост на канабис. Констатираното от униформените е било документирано, на лидера е формиран акт и му е публикуван ваучър за проучване, само че във ФСМП – Бяла той е отказал да дава проби. Срещу него, по разказа на районно управление (на МВР) - Две могили, е формирано произвеждане за закононарушение по член 343 б, алинея 3 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР