Бързи и яростни: Хобс и Шоу отбеляза изключително успешен премиерен

...
Бързи и яростни: Хобс и Шоу отбеляза изключително успешен премиерен
Коментари Харесай

„Бързи и яростни: Хобс и Шоу” започна с рекорден премиерен уикенд

Бързи и гневни: Хобс и Шоу ” означи извънредно сполучлив премиерен уикенд в кината у нас, оповестяват от Форум Филм България.

 
Продукцията се изкачи на стълбата на върховете и се трансформира във кино лентата, отбелязал най-големия дебютен уикенд за месец август на всички времена с повече от 45 000 фенове и боксофис от над 535 000 лв. дружно с предпремиерните прожекции. В международен мащаб „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу ” също се показва впечатляващо с насъбран досега боксофис от над $180 млн.
 
Последното екшън произведение на новаторския режисьор Дейвид Лийч зае мястото си измежду най-големите заглавия на 2019 година. „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу ” съхранява  неподражаемия темперамент на „ Бързи и гневни ”, като и извежда чисто нов любопитен сюжет, разказващ историята на бурните връзки на тайните сътрудници Люк Хобс и Декард Шоу .

 
Продукцията събра на едно място звездите Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън, Ванеса Кърби, Идрис Елба, Еиза Гонзалес и прелестната Хелън Мирън. Заявката за зрелищен екшън, скорост и адреналин освен бе оправдана, само че и надмина упованията, означават от Форум Филм България.
 
Филмът се излъчва по кината у нас на 3D, IMAX 3D и 4DX.
 Бързи и гневни Форум Филм България-->
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР