Барселона в битка с Манчестър Юнайтед за подписа на Тоби

...
Барселона в битка с Манчестър Юнайтед за подписа на Тоби
Коментари Харесай

Барселона в битка с Манчестър Юнайтед за подписа на Тоби Алдервейрелд

Барселона в борба с Манчестър Юнайтед за подписа на Тоби Алдервейрелд
Отборът на Барселона ще се конкурира с отбора на Манчестър Юнайтед за подписа на Тоби Алдервейрелд през януарския трансферен прозорец, твърди Дарън Люис от Mirror. Според информацията, първенците на Ла Лига са се отправили към белгийския бранител поради проблемите си в защита и невъзможността да привлекат бранителя на Аякс Матиас де Лигт през зимата.

Настоящият контракт на Алдервейрелд изтича през 2019 година, макар че Тотнъм имат опцията да удължат престоя на белгиеца на,,Уембли “ с още 12 месеца. Въпреки това, съгласно информациите, клубът ще прегледа възможни предложения за своя футболист.

Възпитаниците на Ернесто Валверде имат очевидни проблеми в отбрана през новия сезон. Томас Вермаелен е навън за шест седмици след травма на подколянното сухожилие. Самуел Умтити също е в лазарета на каталунците с контузия на коляното и към момента не се знае по кое време тъкмо ще се завърне в игра. Единствените двама здрави централни бранители са Жерард Пике и Клеман Ленгле. Французинът дойде през лятото от Севиля и бе изпъден с пряк червен картон при равенството вкъщи на,,Ноу Камп “ с Жирона, до момента в който моментната форма на Пике е незадоволителна и испанецът бе провинен за някои от позволените голове във вратата на Барселона от началото на новата акция в Ла Лига.

Манчестър Юнайтед също има интерес към белгиеца и ще бъде съперник на Барса за подписа му. Според Джереми Крос от Daily Star мениджърът на,,червените дяволи “ Жозе Моуриньо е в незабавно търсене на централен бранител поради непостоянството в защита на Виктор Линдельоф, Ерик Баи, Крис Смолинг и Фил Джоунс и ще се опита да включи в договорката за Алдервейрелд Баи като разменна монета. Белгийският национал се завърна в титулярния състав на Маурисио Почетино през новия сезон, откакто през предходната акция дълго време страдаше от травми. Слуховете за неговото бъдеще обаче не престават с цялостна мощ и е прекомерно евентуално напълно скоро той да поеме в друга посока.

Тотнъм гостува на Уест Хем в лондонско дерби в събота следобяд в търсене на трети следващ триумф във Висшата лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР