Барселона сложи край на черната си серия в Ел Класико

...
Барселона сложи край на черната си серия в Ел Класико
Коментари Харесай

Барселона унижи Реал Мадрид насред “Бернабеу“

Барселона постави завършек на черната си серия в Ел Класико и записа първа победа в дербито от 2019-а година. Тимът реализира един от най-големите си триумфи в Мадрид и победи с 4:0 посред " Бернабеу ".

В 29-та минута Барселона откри, откакто Усман Дембеле проби доста добре и центрира към Обамеянг, а нападателя на каталунците засече с глава и откри резултата.

В 38-та минута Дембеле центриране от корнер, а Араухо засече с глава и удвои преднината на Барселона.

В 47-та минута резултатът стана типичен, откакто Обамеянг подаде с пета към Феран Торес, който от точката на дузпата прати топката неспасяемо във вратата на Куртоа.

Барса вкара и четвърти гол в 53-та минута, когато функциите се размениха Феран Торес изведе самичък против Куртоа Обамеянг, който елегантно трансферира вратаря на Реал за 4:0. Голът в началото беше анулиран поради засада, само че след обзор с ВАР стана ясно, че попадението е постоянно.

Това беше най-тежката загуба на Реал Мадрид в Ел Класико в Мадрид от 21 ноември 2015г., когато " кралете " още веднъж изгубиха с 0:4.

Въпреки успеха Барселона е на третото място с 54 точки и няма съвсем никакви шансове за купата в Ла Лига. Реал Мадрид е безапелационен водач с 66 точки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР