Барселона претърпя най-срамната си загуба в Европа, след като и

...
Барселона претърпя най-срамната си загуба в Европа, след като и
Коментари Харесай

Кой носи вина, когато падаш с 2:8, а не използваш играчи за 400 милиона?!

Барселона претърпя най-срамната си загуба в Европа, откакто и компания бяха унизени от с 8:2 във вчерашния 1/4-финален конфликт от Шампионската лига. Разбира се, в такива случай първият човек, който понася тежестта на такива резултати е треньорът. Всички чакат да бъде уволнен до часове, а към него да се причислят и шефовете Оскар Грау и Ерик Абидал. Със сигурност обаче виновността за положението на Барселона не е единствено на тези фигури, а се дължи на цялостната политика, която президентът Джосеп Бартомеу следва при ръководството на клуба в последните години. Може би " черешката на тортата " при неверните управнически решения е трансферната политика на клуба. За нея може да се приказва доста, само че един факт, който се наби на очи по време и след вчерашния срамен дуел, е може би най-красноречивото доказателство.

Трите най-скъпи покупки в историята на Барселона -, и, даже не бяха част от титулярния състав. Бразилецът, който досега коства на каталунците към 145 милиона евро, е най-скъпият от тях. От " " вършат всичко допустимо към този момент две години да се отърват от някогашния ас на. Коутиньо през вчерашния ден се появи в игра за Байерн, където доиграва сезона чартърен, 1/4 час преди края и небрежно съумя да означи два гола и да направи една асистенция.

Гризман бе измежду запасите на Сетиен и се появи в игра в 46-ата минута. Преди една година за него бяха платени 120 милиона евро на. Приносът му през вчерашния ден бе незначителен, а във всички шампионати през сезона французинът съумя да означи 15 гола.

Усман Дембеле коства близо 140 милиона евро. Той не се включи в игра въобще, само че в този случай има опрощение, тъй като френското острие лекуваше травма, която го извади от строя за повече от шест месеца. Дембеле бе притеглен на 25 август 2017-а за заместител на. За три години той може да се " похвали " със 74 мача и 19 гола.

Барселона влага за тримата над 400 милиона евро, с цел да се стигне до вчерашния позорен дуел, в който нито един от тях не съумя да помогне на тима по една или друга причина. Дали виновността за това може да носи единствено Кике Сетиен? Едва ли.

’s 3 most expensive signings:

£130million
2 goals & 1 assist for

£124million
Left on the bench

£108million
Started on the bench

£362million of talent.
— SPORF (@Sporf) Шампионска Лига 1/4 кръг, петък 14 август  Барселона 2:8краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР