Барселона погледна смело към титлата в Ла Лига, след като

...
Барселона погледна смело към титлата в Ла Лига, след като
Коментари Харесай

Барселона обърна Реал Мадрид и се доближи до титлата

Барселона погледна самоуверено към купата в Ла Лига, откакто победи Реал Мадрид с 2:1 след поврат в огромното дерби на Испания. Каталунците се откъснаха на 12 точки пред настоящия първенец.

Роналд Араухо си означи автогол в деветата минута, само че по-късно Барселона обърна. Сержи Роберто вкара в 45-ата минута, а резервата Франк Кесие донесе триумфа в добавеното време на срещата.
Барса печели за трети път подред против Реал в границите на малко над два месеца. През януари каталунците се постановиха с 3:1 в мач за Суперкупата на Испания, а при започване на март взеха и първия полуфинал в Купата на краля. В шампионата Барселона не беше печелил от една година против огромния си противник, когато победиха с 4:0 на Сантяго Бернабеу.

" Доминирахме и създадохме повече положения. Тръгвам си благополучен. Отборът се изтощи от работата в отбрана и офанзива. За нас това е доста значима победа. Контролирахме мача. Те знаеха по какъв начин да се измъкнат от сложната обстановка. Голът, който допуснахме, беше резултат от наша концептуална неточност. Мисля, че като цяло бяхме по-добри ”, сподели треньорът на Барселона Шави след мача, представен от испанския вестник Марка.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР