Барселона планира да привлече Пиер-Емерик Обамеянг, твърди каталунското издание “Спорт.

...
Барселона планира да привлече Пиер-Емерик Обамеянг, твърди каталунското издание “Спорт.
Коментари Харесай

Обамеянг чака обаждане от Барселона

Барселона възнамерява да притегли Пиер-Емерик Обамеянг, твърди каталунското издание “Спорт ”. Идеята е 33-годишният нападател да извършва ролята на запаса на Роберт Левандовски. 

Габонецът към този момент игра на “Камп Ноу ” сред януари и септември 2022 година, като в 24 мача означи 13 гола. След това беше продаден на Челси за 12 млн. евро, само че Греъм Потър съвсем не разчиташе на него, а обстановката надали ще се промени и при краткотрайния управител на “сините ” Франк Лампард. 

Обамеянг има голямо предпочитание още веднъж да играе за Барселона. Той е подготвен да одобри и много по-ниска заплата от тази, която получава сега, с цел да извърши желанието си. От страна на каталунците изискването е нападателят да разтрогне с Челси и да е свободен сътрудник, с цел да не се заплаща трансферна сума за него. 
 Арсенал се включва в наддаването за Витор Роке Арсенал се включва в наддаването за Витор Роке
Старши треньорът на “блаугранас ” е харесал и младока Витор Роке от Атлетико ПР. От Барса обаче са дали да се разбере, че няма да извадят желаните 50 млн. за 18-годишния гений. Очаква се на “Камп Ноу ” да дойде и Яник Ферейра-Караско. Крилото на Атлетико Мадрид на процедура беше контрактуван около прекосяването на Мемфис Депай в състава на дюшекчиите ”. 

За да финансира лятната си селекция, Барселона счита да продаде трима офанзивни футболисти. Чакат се предложения за Ансу Фати, Рафиня и Феран Торес.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР