Барселона отчете рекордни приходи от 914 милиона евро за сезон

...
Барселона отчете рекордни приходи от 914 милиона евро за сезон
Коментари Харесай

"Барселона" обяви рекордни приходи от близо 1 млрд. евро

Барселона " регистрира рекордни доходи от 914 милиона евро за сезон 2017-18. Това със 17 милиона повече, в сравнение с испанският футболен първенец предвижда преди сезона. Година по-рано каталунците регистрираха доходи от 708 милиона евро.

В същото време клубът не е съумял да извърши упованията си за облага след облагането с налози. Тя е 13 милиона евро, което е осем милиона по-малко от плануваното. Година по-рано облагата на каталунците е била 18 милиона евро.

През последния сезон разноските на " Барселона " са се нараснали до 882 милионна евро. В този интервал клуб реализира най-скъпия трансфер в историята на футбола, като продаде Неймар на " Пари Сен Жермен " за 222 милиона.

В същото време обаче испанският първенец похарчи повече от 300 милиона за привличането на Филипе Коутиньо, Усман Дембеле, Паулиньо, Нелсон Семедо, Жерар Деулофеу и Йери Мина.

" Управителният съвет прави оценка позитивно финансовия баланс за последната година. Той е напълно в сходство със стратегическия проект на клуба, който е достигането на доходи от 1 милиард евро през 2021 година ", се споделя в известието на " Барселона ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР