Барселона официално представи централния защитник Жул Кунде, като френският национал

...
Барселона официално представи централния защитник Жул Кунде, като френският национал
Коментари Харесай

Кунде: Щастлив съм да се присъединя към амбициозен клуб като Барселона

Барселона публично показа централния бранител Жул Кунде, като френският национал разгласи, че е благополучен да се причисли към упорит клуб. „ Много съм благополучен и горделив. Идвам в огромен и упорит клуб, самият аз идвам с огромни упоритости “, сподели 23-годишният футболист на първата си конференция като състезател на каталунците този следобяд в подготвителната база на „ блаугранас “ .
Жул Кунде.
Според испанските медии Барселона е платил на Севиля 50 млн. евро, с 10 млн. евро под формата на бонуси, за услугите на бранителя, който подписа петгодишен контракт. Той беше спряган и с трансфер в Челси . „ Истина е, че имах и друга оферта, само че направих изпитание да изчакам Барселона да реализира съглашение със Севиля. Когато видях, че това е допустимо, избрах Барселона, тъй като бях доста наясно къде желая да отида. Не беше мъчно решение, тъй като желанието ми беше да дойда тук “, сподели Кунде.

Той се причисли към Севиля от Бордо през 2019 и съобщи, че „ познанията му за Ла Лига ще улеснят акомодацията му “ . „ Най-важното нещо ще бъде да се приспособя към стила на Барселона “. Защитникът призна, че е разговарял със старши треньора на каталунците Шави в продължение на няколко седмици . „ От самото начало усетих положителното отношение от страна на треньора, почувствах, че той ме желае в състава си. Това бе едно от основните неща за решението ми, тъй като това е една от най-важните крачки в кариерата ми. Той изиска от мен да продължа да върша това, което правех в Севиля – да бъда нападателен и да експортирам топката от нашата половина “.

Французинът е изправен пред конкуренция за титулярно място от Жерард Пике, Роналд Араухо, Ерик Гарсия и новото попълнение Андреас Кристенсен . „ Вярно е, че има конкуренция, само че това е добре за тима. Треньорът ще реши, не се тормозя за това. Тук ще би трябвало да израсна, тъй като към момента съм млад, и да оказа помощ на отбора когато и да е. Ще приема конкуренцията като предизвикателство “, приключи Кунде. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР