Барселона и Севиля не се победиха в мач от Ла

...
Барселона и Севиля не се победиха в мач от Ла
Коментари Харесай

Барса и Севия 1:1 на Камп Ноу

Барселона и Севиля не се победиха в мач от Ла Лига. Двубоят на " Камп Ноу " приключи при резултат 1:1.

За домакините прецизен бе Филипе Коутиньо, до момента в който за противника се разписа Люк де Йонг.

За страдание на почитателите пред телевизионните екрани, головете бяха вкарани в границите на откриващите 10 минути от конфликта, след което не се стигна до нови.

Снимка: БГНЕС  Барса и Севия 1:1 на
Де Йонг откри за гостуващия състав след 8 минути игра, като съумя да преодолее отбраната на каталунците с удар от близка отдалеченост, получил се по много хубав метод, а и също толкоз сложен за вратаря.

Коутиньо изравни тъкмо две офанзиви по-късно, само че това бе последното попадение в срещата. А благоприятни условия за отбелязване на нови не липсваха.
Снимка: БГНЕС  Барса и Севия 1:1 на
Преди паузата Меси имаше опция да се разпише, а след почивката се стигна до центриране отляво по нападението на Севиля и засечена от бранител на Барса топка в рамката на личната му врата.

Малко преди финала на конфликта Меси можеше да реши всичко в срещата, само че изстрелът му се отби в тялото на защитник, което промени фрапантно в началото плануваната от аржентинския талант траектория.
Снимка: БГНЕС  Барса и Севия 1:1 на
Равенството не се промени до последния сигнал и по този начин двете единайсеторки поделиха по една точка от конфликта между тях, макар масирания финален напън на домакините.

Каталунците започнаха сезона с 2 победи от 2 мача. Носителите на трофея в Лига Европа също досега бяха със стопроцентов актив, само че са надалеч по-пестеливи в успехите си.
Снимка: БГНЕС  Барса и Севия 1:1 на
В последните години мачовете сред Барселона и Севиля се трансформират в представление, само че умерено може да се каже, че довечера такова не бе следено.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР