Барселона и Челси завършиха наравно 1:1 в първи мач от

...
Барселона и Челси завършиха наравно 1:1 в първи мач от
Коментари Харесай

Меси счупи каръка срещу Челси, Байерн си поигра с 10 от Бешикташ


Барселона и Челси приключиха наедно 1:1 в първи мач от 1/8-финалите на Шампионската лига. Попаденията означиха Вилиан в 62-ата минута и Лионел Меси в 75-ата, като това е първи гол заа аржентинеца във всичките 9 срещи сред каталунците и " сините " от Лондон, в които той е взел участие. 

Първото полувреме мина на един мирис като " сините " имаха по-чистите положения за гол, макар че съвсем не играха с топката. На два пъти страховити изстрели на Вилиан едвам не счупиха гредите, а един удар на Еден Азар мина в рискова непосредственост до вратата.

От своя страна Барселона имаше териториално превъзходство, само че не сътвори 100%-во състояние. След малко повече от час игра шансът най-сетне беше с Вилиан и той с превъзходен удар по земя откри резултата. В 75-ата минута обаче Лео Меси изравни след неточност в отбраната на Челси.

В другия дуел довечера Байерн Мюнхен на процедура си обезпечи място на четвъртфиналите в Шампионската лига. " Баварците " разрушиха с 5:0 Бешикташ на " Алианц Арена " и направиха ревашна в Истанбул протоколен.



По два гола за немския исполин вкараха Томас Мюлер (43,66) и Роберт Левандовски (79,88), а едно добави Кингсли Коман (53).

Тимът на Юп Хайнкес изигра страховит дуел, като изпусна още няколко отлични благоприятни условия за гол. " Черните орли " останаха с човек по-малко още в 16-ата минута, когато Домагой Вида бе изпъден с пряк червен картон. Това значително предреши изхода от мача, като преди този момент турците стояха доста обичайно на терена.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР