Барселона. Двойка вързрастни французи, живели като съседи с терористите, чийто

...
Барселона. Двойка вързрастни французи, живели като съседи с терористите, чийто
Коментари Харесай

РИА Новости: Французи, живели до терористите в Алканар, са се страхували да ги издадат на полицията

Барселона. Двойка вързрастни французи, живели като съседи с терористите, чийто дом в каталонския град Алканар се взриви, са ги считали за странни, само че са се страхували да оповестят за тях в полицията, заяви РИА Новости, базирайки се на изявление на французите за френското издание Parisien.
В изявлението за френския вестник, Даниел и Симона, които са се заселили в Алканар преди 20 години, са разказали, че новите им съседи са се държали странни о съмнително. „ Не знам по какъв начин тъкмо да го опиша, само че те бяха странни. Предполагам, че единствено двама от тях живееха там непрекъснато, само че непрестанно някой идваше или си тръгваше. Понякога в къщата нямаше никой за цели седмици, само че постоянно оставяха светлината включена “, описа Симона.
Според нейните думи, някои посетители на съседите ѝ са идвали на мощни мотоциклети Kawasaki. Те носели шлемове и бради. Симона не е схванала с какво в действителност се занимавали тези хора, само че подозирала, че вземат участие в нещо нелегално. „ На няколко пъти си споделях, че би трябвало да направя фотоси и да ги покажа на полицията. Но не го направих. Казах си, че това единствено ще ме забърка в неприятности “, добави тя.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР