Баровете и дискотеките отвориха днес врати в за пръв път

...
Баровете и дискотеките отвориха днес врати в за пръв път
Коментари Харесай

Исландия разхлабва мерките срещу коронавируса

Баровете и нощните заведения отвориха през днешния ден порти в за пръв път от близо четири месеца. Това стана, откакто управляващите облекчиха рестриктивните мерки след спад в новите случаи на ковид, съобщи ДПА. Те обаче би трябвало да затварят в 22 ч., както заведенията за хранене и кафенетата, прецизира БТВ.
Ще бъдат обслужвани единствено непрекъснати клиенти, седнали на маси, като след 21 ч. в заведенията няма да се позволяват нови посетители. Правилата за обществено разграничаване и носенето на маски обаче остават в действие. Исландците ще могат да посещават също зали за фитнес, които ще работят с на половина потенциал. От 100 на 150 се усилва допустимият брой фенове и гости в кината, театрите, музеите, концертните зали и религиозните здания.
 Исландия възнамерява дълготрайни визи за богати туристи Исландия възнамерява дълготрайни визи за богати туристи
Исландските управляващи откриха метод да оказват помощ на туризма и да привлекат туристи, заяви „ Travel and Leisure “, представен от БГН...
В магазините ще могат да влизат до 150 клиенти по едно и също време, а обществените събрания са лимитирани до 20 индивида. Новите правила ще работят минимум до 3 март. В Исландия с население близо 365 хиляди до момента са регистрирани към 6000 случая на ковид и 28 жертви на вируса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР