Бърнард Текпетей даде интервю пред африканската медия Joy Sports. Крилото

...
Бърнард Текпетей даде интервю пред африканската медия Joy Sports. Крилото
Коментари Харесай

Текпетей: Искам да играя в Англия или някое от най-добрите пет първенства

Бърнард Текпетей даде изявление пред африканската медия " Joy Sports ". Крилото на " орлите " приказва за собствен произлязъл трансфер, какъвто към този момент желае. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Лудогорец се пробва да направи всичко, с цел да бъда благополучен и да остана, а аз се пробвам да бъда толерантен, тъй като имам доста страни. Не са мои решенията. Ще забележим какво ще се случи през идващите четири месеца или през идващия трансферен прозорец, сигурно желая ново предизвикателство. Искам да играя в Англия или някое от най-хубавите пет шампионати, даже да се върна в Германия (б.р. - Текпетей игра в Шалке 04). Като дребен бях почитател на Манчестър Юнайтед, само че това не значи, че в случай че се обади клуб като Арсенал или Тотнъм, няма да отида. Започнах да поддържам Юнайтед, когато Нани играеше там, тъй като научих доста от него. Гледах метода, по който играеше, скоростта му и по какъв начин употребява и двата си крайници. Гледах клипове с негови отигравания и по този начин се усъвършенствах ", приключи Текпетей.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР