Барман християнин се опита да съди Wetherspoons за дискриминация, след

...
Барман християнин се опита да съди Wetherspoons за дискриминация, след
Коментари Харесай

Барманът на Wetherspoons беше уволнен, защото каза на лесбийка „Бог ще ти прости“ по време на прайда

Барман християнин се опита да съди Wetherspoons за дискриминация, откакто беше уволнен, тъй като сподели „ Бог ще ти елементарни “ на колежка лесбийка – която по-късно отговори: " Няма да се оправдавам, че одобрявам цици. "

Инцидентът се е случил през уикенда на гей парада и Томас Ричардсън също е споделил, че не желае „ гей нещото да бъде натикано в [му] гърлото “ в кръчмата, където е работил, чу арбитражен съд по трудовите правни отношения. Неговите сътрудници отидоха при шефовете му, с цел да ги уведомят за мненията му. След това беше намерено, че неговият профил във Facebook съдържа изявления срещу събуждането, в които той съпоставя придвижването Black Lives Matter с марксистка терористична организация и приканва исляма да бъде неразрешен. Г-н Ричардсън беше на 21 по това време и инцидентно страдаше от аутизъм.

Той беше уволнен за жестоко непозволено държание, само че заведе хотелиерския бизнес в съда, като сподели, че е бил дискриминиран, тъй като „ трябваше да живеем в демократично общество, където хората мог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР