Банско. Кметът на Банско Георги Икономов и народният представител Александър

...
Банско. Кметът на Банско Георги Икономов и народният представител Александър
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът на Банско Георги Икономов и народният представител Александър Мацурев откриха новоизградената улица „Гоце Делчев“ в града

Банско. Кметът на Банско Георги Икономов и националният представител Александър Мацурев откриха новоизградената улица „ Гоце Делчев “ в града, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Тя бе построена на три стадия, като първата копка бе положена през 2015 година и оттогава се работеше интензивно по улицата, която е чакана за всички, които живеят на нея.
„ Хората чакаха нейното създаване повече от 30 години – едно кално и прашно пространство, обрасло с плевели. Срещнахме се с жителите на улицата през март 2013 година и изслушахме тяхното виждане за това по какъв начин желаят да наподобява тя. Проектирахме я според тяхното предпочитание. И по този начин, от 2015 година, се заехме с построяването й – в типичния за града ни архитектурен жанр, с вадите, с каменните плочи, с мостчетата, с обособени места за игра и отмора “, сподели кметът Георги Икономов.
Средствата, употребявани за трите стадия на строителството, са в размер на 3 600 000 лв.. Кметът на Банско пожела на всички да употребяват улицата със здраве и да я пазят.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР