БАНКОК (АП) — Две години след като Тайланд легализира гърнето,

...
БАНКОК (АП) — Две години след като Тайланд легализира гърнето,
Коментари Харесай

Тайланд изглежда готов да разбие легалния пазар на тенджери със забрана за „развлекателна“ употреба

БАНКОК (АП) — Две години откакто Тайланд легализира гърнето, страната наподобява е подготвена да разбие своя свободен пазар на опиати с възбрана за „ развлекателна “ приложимост.

Легалният канабис подхрани туризма и земеделието в Тайланд и сътвори хиляди неоново зелени магазини, само че се сблъсква с социална реакция поради схващанията, че незадоволителното контролиране е направило опиата наличен за деца и породени закононарушения.

Очаква се кабинетът да обмисли закон, който ще забрани използването на канабис за забавление, като в същото време ще разреши здравната приложимост незабавно във вторник. Ако бъде утвърден, той ще отиде в Народното събрание, където поддръжката за повече ограничавания е необятно публикувана.

Проектова версия на закона, която беше публикувана за публично разискване през януари, ще трансформира използването на канабис „ за развлечение или наслаждение “ в закононарушение, наказуемо с санкция от 60 000 бата (около 1700 долара). Той би разрешил здравната марихуана, само че не даде по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР