Банкерката Ирина Аткова, сестра на футболиста Мартин Петров, която отмъкна

...
Банкерката Ирина Аткова, сестра на футболиста Мартин Петров, която отмъкна
Коментари Харесай

Сестрата на футболиста Мартин Петров ограби и Богдана Карадочева

Банкерката Ирина Аткова, сестра на футболиста Мартин Петров, която отмъкна част от парите му е ужилила и именитата певица Богдана Карадочева, научи HotArena.

Ирина става близка с певицата и гостува в дома й. Измамничката даже споделя детайлности от персоналния си живот, с цел да усили още повече доверието към себе си. След нейното освобождение от банката, в която Мартин Петров държал своя влог за 3,8 милиона лв., Аткова почнала работа в друга финансова институция. Тя поддържа непрестанно връзка с Богдана до изгубването си през август 2017-а.

За разлика от случая с Марин Петров, който не е известен за смяната на своя персонален банкер след освобождението на Аткова, при Карадочева сюжетът е по-различен. Сметките на футболиста са били изпразнени без той да знае за това, до момента в който певицата е уверена от Ирина Аткова да изтегли своите пари от влога си. След това ги дава на банката, която да ги „ развърти “.

„ България Днес “ научи за най-малко още двама потърпевши от схемите на Аткова. Единият от тях е братът на Богдана. Той бил отмъкнат с 6-цифрена сума. Другият е извънредно известен вложител, който в продължение на години е заемал върховен пост в виновна държавна институция. Вече има планувана дата за делото на Мартин Петров против банката, в която е работила Аткова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР