Банкерът Цветан Василев, който се намира в изгнание в Сърбия,

...
Банкерът Цветан Василев, който се намира в изгнание в Сърбия,
Коментари Харесай

Цветан Василев обясни как Борисов го е рекетирал и отсече: Пеевски управлява Нова телевизия, а Домусчиев само плаща!

Банкерът Цветан Василев, който се намира в заточение в Сърбия, даде изявление пред TV1, където въпросите му задаваше водещата Генка Шикерова. Той направи някои нови разкрития, посредством свои изказвания, за властта у нас и най-много за премиера Бойко Борисов, депутатът от ДПА - Делян Пеевски и почетният ръководител на същата политическа мощ - Ахмед Доган. Така продължи линията на различен дезертьор - Васил Божков.

Няма да са доста медиите, които ще дадат публичност на думите на Василев, който от дълго време сигнализира за гранд корупция по високите етажи на властта у нас. Припомняме, че той съумя да се укрие от прокуратурата в България и заживя в Белград. Влиятелният допреди 7 години банкер е уверен, че в случай че се съобщи на правораздаването в родината - може да бъде физически премахнат. 

Някои от по-интересните изказвания на Василев са, че сега Нова телевизия е новата телевизия на властта, по сходство на TV7 по негово време. В ефира й са се настанили доста от някогашните фрагменти на TV7 и стартират пропагандата на мощните на деня. Според Василев братя Домусчиеви просто финансират медията и търпят негативите, а облагите и програмната й политика се дефинират от Делян Пеевски. 

Друга увереност на Цветан Василев е, че сегашният кабинет на Бойко Борисов е допустимо най-лошият и мафиотизиран, тъй като напълно се е обвързал и е според от Пеевски и Доган. 

Василев чистосърдечно призна, че основаването на партия " България без цензура ", водена от Николай Бареков му е една от най-големите неточности.

Свидетелства и за куп скандални рекети до момента в който е бил притежател на КТБ от страна на премиера Борисов и Пеевски, а също така осветли много потресаващи покупко-продажби.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО МУ УЧАСТИЕ ВЪВ ВИДЕОТО ДОЛУ



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР