Баните често са засегнати от различни видове мухъл - като

...
Баните често са засегнати от различни видове мухъл - като
Коментари Харесай

„Най-лесният“ начин за премахване на мухъл от уплътнителя за баня без търкане

Баните постоянно са наранени от разнообразни типове плесен - като черната мухъл е най-често срещаната и рискова. Влажната среда и повърхностите с високи равнища на влага обезпечават съвършените условия за развиване на плесен.

Въпреки че постоянното разчистване и изсушаване на тези зони може да понижи експозицията, има по-лесна техника за унищожаване на плесен от вкъщи ви от избелването на вашия силиконов уплътнител. В извънреден чат с Express специалист показа потребен съвет по какъв начин да почиствате уплътнителя дейно, само че с минимални старания.

Експертът по разчистване на Homeaglow Арън Кристенсен предлага да употребявате кухненски продукт, който ще ви „ спести пътешестване до магазинът за химикали, характерни за плесен ". Той сподели: „ Най-лесният метод да почистите уплътнителите за баня е да употребявате малко оцет от шкафа си. Това освен ще ви спести пътешестване до магазина за химикали, характерни за плесени, само че също по този начин ще ви спести време, с цел да извършите банята си безвредна от белина или други нездравословни вещес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР