Бандит, потрошил колата на мъж от Врачанско и заплашил го

...
Бандит, потрошил колата на мъж от Врачанско и заплашил го
Коментари Харесай

Този див Северозапад! Бандит потроши колата на мъж от Врачанско и го заплаши с убийство

Бандит, потрошил колата на мъж от Врачанско и заплашил го с ликвидиране, бе наказан условно на 3 месеца затвор, научи организация BulNews.
Делото против 38-годишния П.Д., който е престъпно проявен и осъждан и за други закононарушения, се гледа преди дни в районния съд в Оряхово.
От документите по процеса излиза наяве, че зрелищният екшън се е разиграл на 23 юли предходната година в Оряхово. Бруталното нахлуване станало към 22 часа на ул. „ Христо Смирненски “ в крайдунавския град. Тогава, по неразбираеми аргументи, разбойникът се разгневил до лудост на собствен прочут и му налетял.
Потърпевшият С.Б. бил паркирал колата си „ Ауди А8 “ и стоял вътре в нея, като си мислел, че е предпазен от яростта на съгражданина си. Шокът му бил огромен, когато обезумелият нападател сграбчил една секира и се затичал към паркираното возило. Без доста да се мисли П.Д. почнал с все мощ да троши с брадвата колата и да се пробва да се докопа до водача. Докато разбивал стъклото на предна лява врата на колата, агресорът сипел закани за ликвидиране. Мъжът крещял „ ела, ела да те убия “ против ужасения си конкурент.
След като излял гнева си и преди да пристигна полицията П.Д избягал, което принудило униформените да го разгласят за локално търсене. Не след дълго нападателният вид бил закопчан, а неотдавна и наказан за дейностите си.
Освен условната присъда П.Д. ще би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на към 430 лв..
Определението е дефинитивно, има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР